معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۱/۴/۱۶
اداره تغذیه و سلف سرویس
 
 

 مسئول اداره امور تغذیه

مهندس سید احمد نوربخش

تحصیلات: کارشناس تغذیه، کارشناس ارشد صنایع غذایی، دکترای بهداشت ایمنی مواد غذایی

تلفن: 03833347530

معرفی :
اداره امور تغذیه با بهره گیری از 6 نفر (مسئول اداره تغذیه مهندس نوربخش، کارشناس تغذیه معاونت خانم کیانپور، اپراتوراداره تغذیه آقای سلطان پور، مسئول آشپزخانه آقای دهقان، کارشناس تغذیه طرحی خانم سلیمی، کارشناس بهداشت محیط طرحی خانم برادران) وظیفه اصلی خود
که عبارت از ارائه ناهار و شام به دانشجویان، کارمندان و اعضاء هیئت علمی می باشد عهده دار است در این راستا مسئولین مربوطه مواد اولیه ورودی را از لحاظ معیارهای بهداشتی و شرایط مناقصات غذایی کنترل نموده و به کلیه مراحل تهیه و آماده سازی پخت و توزیع غذا نظارت دارند تا دانشجویان و ... بتوانند به غذای کاملا" سالم دستیابی پیدا کنند.

شرح وظایف اداره تغذیه :
1- رسیدگی به بهداشت مواد غذایی و مشارکت در ادامه خط مشی های لازم در زمینه تغذیه دانشجویان و خدمات غذایی
2- ادامه آموزش های لازم به کارکنان و کادر خدماتی شاغل در آشپزخانه و غذاخوریها به منظور آشنایان با اصول صحیح تغذیه دانشجویان
3- معرفی کارکنان شاغل در آشپزخانه جهت دریافت کارت سلامتی و تندرستی
4- پیشنهاد و انجام آزمایشات لازم از مواد غذایی خام و پخته
5- ارائه نظرات مشورتی در زمینه امور تغذیه به واحدهای اجرایی ذیربط در تامین تغذیه دانشجویان
6- انجام نظر سنجی غذایی از دانشجویان به منظور پیش بینی و تنظیم برنامه های غذایی دانشجویان
7- انجام بازدیدهای مستمر و غیر قابل پیش بینی از سلف سرویس ها و مراکز توزیع غذای دانشجویان در خوابگاهها و غذاخوریها
8- انجام مشاوره ای تغذیه ای و ادامه رژیم های درمانی و برنامه غذایی برای گروههای مختلف دانشجویان، کارکنان و اعضاء هیئت علمی
9- انجام اقدامات مربوط به تهیه ، نگهداری ، پخت و توزیع غذا براساس اصول بهداشتی و رژیم های غذایی با در نظر گرفتن شرایط تغذیه دانشجویان و ضوابط ابلاغی از طرف مراجع ذیربط
10- اقدامات ضروری در جهت پیشگیری از مسمومیت ها و بیماریهای ناشی از کمبود یا افــزایــش بی رویه مواد غذایی و بهبود وضع تغذیه دانشجویان با هدف کلی ارتقاء کیفی و بهداشتی تغذیه
11- نظارت بر تهیه و نگهداری مواد اولیه ، پخت و توزیع و مصرف غذا با توجه به اصول بهداشتی و با در نظر گرفتن مقررات دانشگاه از طریق مستقیم ، یا از طرفین نمایندگان اداره تغذیه ( مسئول آشپزخانه ، مسئول بهداشت محیط ، ناظرین دانشگاه و حتی ناظرین شورای صنفی دانشجویان ) مستقر در آشپزخانه و غذا خوریها
12- تهیه و تدوین آنالیز غذاهای قابل طبخ در آشپزخانه دانشگاه

اهم فعالیتهای اداره تغذیه :
- فعالیتهای تغذیه ای
- ارائه غذای گرم
- ارائه ناهار و شام دانشجویان
- ارائه ناهار به کارمندان
- ارائه ناهار و شام جهت مراسم ، میهمانیها ، اردوها و المپیاد ورزشی
- توزیع سمیه قند به دانشجویان ساکن خوابگاه
- توزیع ژتون متاهلی برای دانشجویان متاهل

فعالیتهای اداری :
1- صدور کارت تغذیه ، رزرو ، طبخ غذا براساس آمار رزرو شده توسط دانشجویان و کارمندان

الف- مدارک لازم جهت صدور کارت تغذیه دانشجویان
- برگه انتخاب واحد ممهور به مهر آموزش دانشگاه
- یک قطعه عکس 4 * 3
- هزینه کارت براساس حق تعرفه روز
ب - مدارک لازم جهت صدور کارت تغذیه کارکنان
- معرفی نامه از معاونت مربوطه - یک قطعه عکس 4 * 3
- هزینه کارت تغذیه براساس تعرفه روز
2 - تنظیم جدول آنالیز غذاها و شرایط مناقصه و تنظیم قرارداد تغذیه
3 - جمع آوری آمار غذایی روزانه ، هفتگی و ماهیانه رزرو شده توسط دانشجویان و کارکنان برای طبخ غذا و ارائه گزارش ماهیانه به امور مالی
4 - ثبت نام از دانشجویان جدید الورود
5 - تسویه حساب دانشجویان فارغ التحصیل
6 - تهیه و تنظیم برنامه غذایی هفتگی ، ماهانه و فصلی دانشجویان
7 - ارتقاء سیستم اتوماسیون تغذیه دانشجویان

ج- فعالیتهای پژوهشی و تحقیقاتی :
- مطالعه و ارزشیابی غذایی و خوراکیها بومی و محلی با توجه به عادت غذایی گروه مصرف کننده
- مطالعه و جمع آوری اطلاعات در مورد وضع تغذیه دانشجویان
- دادن نظرات مشورتی در زمینه امور تغذیه به دانشجویان و واحدهای تابعه دانشگاه
- آموزش تغذیه د رسطح عمومی و مقدماتی در زمینه های مختلف از قبیل : انواع غذا ، سس غذا ، مواد مغذی غذاها ، لزوم مصرف غذا برای سلامتی و تندرستی به دانشجویان و کارکنان
- مشارکت در تحقیقات علمی به منظور شناسایی عادات غذایی ، مشکلات غذایی دانشجویان

آدرس اداره امور تغذیه : اداره امور تغذیه در ساختمان مدیریت دانشجویان جنب آشپزخانه قرار دارد شماره تلفن اداره تغذیه : 3347530
معرفی غذاخوریها :

اداره امور تغذیه دارای 3 باب غذاخوری جهت توزیع ناهار به شرح ذیل میباشد:

 *غذاخوری مرکزی دانشگاه، شامل سلف دانشجویان پسر و دختر ، سلف کارکنان و اساتید ؛ جنب ساختمان آشپزخانه مرکزی در مجتمع رحمتیه

2.     *غذاخوری بیمارستان هاجر، شامل سلف دانشجویان پسر و دختر ؛ واقع در خیابان پرستار طبقه زیر زمین بیمارستان هاجر

*غذاخوری دانشکده دندانپزشکی، واقع در شهرچالشتر ، بیمارستان رسالت سابق


نحوه استفاده از سیستم اتوماسیون تغذیه

اپراتور تغذیه :

مستقر در اداره تغذیه ، ساختمان مدیریت دانشجویی

تبصره :
- دانشجویان بومی که از غذاخوری رحمتیه جهت سرو ناهار استفاده می کنند و دانشجویان بومی ساکن خوابگاههای بوستان و گلستان بایستی برای انجام امورات تغذیه خود به اپراتور مستقر در دانشکده پزشکی مراجعه نمایند.
- دانشجویان ساکن خوابگاههای کاشانی ، عمان و مولوی و هم چنین دانشجویان ، کارورز ، اینترن جهت انجام امورات تغذیه خود به اپراتور مستقر در کلینیک شماره 3 مراجعه نمایند.

- افزایش اعتبار :
دانشجویان می بایستی جهت شارژ و افزایش اعتبار خود و هم چنین تصحیح اطلاعات به دستگاه افزایش اعتبار که در جوار اپراتورها تعبیه شده مراجعه و با کشیدن کارت تغذیه خود و ظهور مشخصات دانشجو در کامپیوتر وجه نقد خود را به اپراتور پرداخت نمایند تا به حساب دانشجو واریز گردد.

رزرواسیون :
- دانشجویان پس از پرداخت وجه و یا در صورت داشتن وجه در حساب خود می توانند به دستگاه رزرو ژتون غذا مراجعه نمایند و ژتون هفتگی خود (1 ماهه، ماه جاری را نیز می توانند رزرو نمایند).

دریافت غذا :
- دانشجویان می بایست جهت دریافت غذا به محل توزیع غذا بشرح ذیل مراجعه
-توزیع ناهار در غذاخوریهای رحمتیه ، بیمارستان هاجرو دانشکده دندانپزشکی بین دانشجویانی که ژتون آن غذاخوری را از قبل رزرو نموده اند صورت می گیرد .
- توزیع شام و صبحانه نیز در خوابگاه ها بین دانشجویان ساکن همان خوابگاه که ژتون غذای خود را از یک هفته قبل رزرو نموده اند صورت می گیرد.

تذکر :
- دانشجویان می بایست از یک هفته قبل نسبت به رزرو ژتون غذای هفته آینده خود اقدام نمایند.
- دانشجویان می توانند با توجه به ارتقاء سیستم اتوماسیون تغذیه تا 72 ساعت قبل ژتون خود ار حذف یا اضافه نمایند.
- آن دسته از دانشجویان ( بومی ، خوابگاهی ) که به عللی موفق به رزرو ژتون ناهار خود برای هفته جاری نشده اند می توانند از خدمات روز فروش ( فقط ژتون ناهار ) استفاده نمایند.
- کارت تغذیه دائمی بوده و دانشجو می بایست در جهت حفظ و نگهداری آن تا زمان فارغ التحصیلی نهایت دقت را داشته باشند.
- صدور کارت المثنی تابع شرایط و مقررات خاص خود می باشد.
-  کارت هوشمند چند منظوره : کارتی است که پس از احراز شرایط شاغل به تحصیل بودن در دانشگاه / دانشکده ذیربط ، به صورت فردی برای هر دانشجو به منظور استفاده از خدمات مختلف دانشجویی ( شناسایی دانشجو ، تغذیه ، خوابگاه و...) صادر می گردد.
- قبض فراموشی : مجوز استفاده  از غذای غذاخوری  دانشجویی دانشگاه / دانشکده برای دانشجویانی که نسبت به رزرو غذا قبلا اقدام نموده ولی کارت هوشمند چند منظوره یا قبض بهمراه ندارند ، صادر می گردد.

تبصره : جریمه ژتون فراموشی معادل 3-2 برابر ژتون عادی تعیین میشود.

·         قبض روز فروش : مجوز استفاده از غذای غذاخوری دانشجویی دانشگاه / دانشکده برای دانشجویانی که غذا را قبلا رزرو ننموده اند صادر می گردد. 

        عدم دریافت غذا رزرو شده : دانشجویان در صورت رزرو غذا و عدم دریافت آن ،تا دوبار در هرماه معادل دوبرابر قیمت ژتون  به ازای هر وعده جریمه می شوند و پس از آن معادل قیمت تمام شده غذا جریمه و مبلغ جریمه از اعتبار کارت تغذیه انها کسر خواهد شد .

         حداقل مدت زمان لازم برای رزرو غذا و لغو استفاده از غذای رزرو شده 24 ساعت پیش از وعده ی غذا مورد نظر است ( این زمان بسته به شرایط و تصمیم شورای تغذیه دانشجویی قابل تغییر است ).

          ارائه غذا به دانشجویان مهمان، انتقالی ،شبانه ،پردیس های خودگردان ،مازاد ظرفیت ، دستیاری  و تحصیلات تکمیلی تابع ضوابط دانشجویان روزانه می باشد .

 

تسویه حساب :
- دانشجویان وکارکنانی که کارت تغذیه دارند برای تسویه حساب بایستی با به همراه داشتن کارت تغذیه به اداره امور تغذیه مراجعه نمایند.

تاریخ به روز رسانی:
1400/09/20
تعداد بازدید:
12154
آدرس : شهركرد، مجتمع آموزشي رحمتيه ، معاونت فرهنگي و دانشجويي
كدپستي : 8815713471    تلفن : 33335653 -038
دورنگار : 33331153 
daneshjooei@skums.ac.ir
تاریخ بروز رسانی 1401/04/15
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.
Copyright © 2014 S.K.U.M.S - All rights reserved
A+ A-
Powered by DorsaPortal